Een sterk Europa: het Coudenhove-Kalergi plan

Als reactie op de Brexit, de toenemende macht van China en een dreigende wereldwijde handelsoorlog, zien we in de Europese media en politiek een versterkte roep om een sterk Europa. Wat wil men daarmee bereiken? Hoe ver wil men daarin gaan? Om de doelstellingen achter de Europese eenwording te kunnen begrijpen, moeten we terug naar het jaar 1923 en naar de plannen van één man: Richard Nicolaus graaf Coudenhove-Kalergi.

Lees meer »

Het Coudenhove-Kalergiplan – de genocide van de volkeren van Europa

Massa-immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken door de politieke elites knap verborgen worden gehouden, terwijl de multiculturele propaganda wordt ingezet om haar als onafwendbaar voor te stellen. In dit artikel willen we voor eens en voor altijd aantonen dat de massa-immigratie geen spontaan fenomeen is. Wat de elites proberen te presenteren als een onvermijdelijk aspect van het moderne leven is in werkelijkheid het resultaat van een plan, dat is ontstaan aan de vergadertafel en waar tientallen jaren aan is gewerkt. Een plan om het gezicht van ons continent volledig te veranderen.

Lees meer »

De ideologie die Europa in haar greep houdt – het Coudenhove-Kalergi-plan

Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. Toch is het gedachtegoed van de Oostenrijker zeer bepalend geweest voor de koers van Europa en beïnvloedt deze tot op de dag van vandaag. Zowel in het kader van Europese integratie, economisch beleid evenals immigratie dient de visie van Coudenhove-Kalergi als een handboek voor de hedendaagse Europese elite. Hoe kan een individu dat dusdanig veel invloed uit heeft geoefend op de ontwikkeling van de Europese Unie (EU) zo onbekend zijn bij het grote publiek?

Lees meer »

KALERGI PLAN The Covert Scheme To Destroy Europe From Within The Millennium Report
PDF – 5,6 MB 32 downloads
Kalergi
PDF – 2,7 MB 35 downloads