Big Tech probeert wanhopig de banden tussen Jeffrey Epstein en Democraten te verdoezelen

Gepubliceerd op 2 december 2021 om 19:16

Terwijl het 'pedo-eiland'-schandaal zich blijft ontvouwen, proberen techgiganten als Google verwoed alle berichten en zoekresultaten te wissen die de banden tussen Jeffrey Epstein en de Democraten zoals Bill Clinton dreigen te ontmaskeren en in plaats daarvan president Trump te beschouwen als een van de daders.

Paul Sperry van Investor's Business Daily brak het nieuws in een recente tweet, waarin hij uitlegde dat foto's van Clinton met Epstein actief worden geschrapt uit de zoekresultaten van Google Images en worden vervangen door afbeeldingen van Trump - de suggestie is dat Trump degene is die Epstein minstens 26 keer invloog met zijn privéjet, terwijl het eigenlijk Clinton was die dit deed.
In werkelijkheid was Trump eigenlijk degene die Epstein veroordeelde, die destijds het seksuele roofdier uit zijn Mar-a-Lago resort verbood "omdat Epstein een minderjarig meisje seksueel misbruikte in de club," onthullen officiële gerechtelijke documenten. Maar in plaats van op te komen voor deze slachtoffers van seksuele aanvallen, probeert Google de echte daders te dekken, waaronder Clinton en een groot aantal andere linkse Democraten.

Volgens Bradley Edwards, een advocaat voor de vermeende slachtoffers van Epstein, was Trump eigenlijk de enige persoon die bereidwillig naar voren kwam toen hij werd ondervraagd over deze beschuldigingen. Trump was transparant en gaf volledige medewerking aan de advocaten, dat zijn onschuld verder versterkt.

'Het enige dat ik over president Trump kan zeggen, is dat hij de enige persoon is die in 2009, toen ik veel dagvaardingen diende voor veel mensen, of op zijn minst een paar mooie verbonden mensen op de hoogte bracht dat ik wilde praten voor hen - hij is de enige die de telefoon heeft opgenomen, 'zegt Edwards.

Trump was "zeer behulpzaam in de informatie die hij gaf en gaf geen enkele aanwijzing dat hij bij iets verkeerds betrokken was", ging Edwards verder.

In tegenstelling tot Clinton, die duidelijk velen een bezoek bracht aan "pedo-eiland" en nauw verbonden was met Epstein, was Trump niet alleen niet betrokken, maar hij leek ook helemaal geen kennis te hebben van wat Epstein aan het doen was, behalve de feit dat Epstein bekend stond om het plegen van seksueel misbruik.


Weet dat Google niet de enige tech gigant in Silicon Valley is die deze twee pedofielen probeert te beschermen. Wikipedia laat zijn redacteuren op dezelfde manier de ingangen voor Clinton en Epstein manipuleren en wijzigen om het feit te verbergen dat deze seksuele roofdieren en perverselingen in wezen buddy's waren.

Wikipedia heeft de waarheid over Clinton die in het "Lolita Express" -vliegtuig van Epstein vliegt al verwijderd, terwijl citaten van Trump die lang geleden liefdevol over Epstein sprak voordat hij de waarheid wist over wie Epstein echt was.

Het feit dat Google en Wikipedia niets mis zien met het herschrijven van de geschiedenis illustreert nogmaals waarom we alternatieve platforms zoals Brighteon.com en GoodGopher.com nodig hebben, evenals andere onafhankelijke mediabronnen die, in tegenstelling tot de reguliere media, niet bezig zijn met de waarheid te censureren en propaganda en alternatieve feiten te pushen ter verdediging van de Democraten en hun kindermisbruik.

Dezelfde corrupte techplatformen proberen ook de presidentsverkiezingen van 2020 te dwarsbomen door zoekresultaten te manipuleren, "nieuws" bronnen te selecteren die in het linkse verhaal passen en zelfs hun conservatieve werknemers intimideren om de in lijn te lopen of ontslagen te worden.

 

BRON


«