Big Tech probeert wanhopig de banden tussen Jeffrey Epstein en Democraten te verdoezelen

Terwijl het 'pedo-eiland'-schandaal zich blijft ontvouwen, proberen techgiganten als Google verwoed alle berichten en zoekresultaten te wissen die de banden tussen Jeffrey Epstein en de Democraten zoals Bill Clinton dreigen te ontmaskeren en in plaats daarvan president Trump te beschouwen als een van de daders.Paul Sperry van Investor's Business Daily brak het nieuws in een recente tweet, waarin hij uitlegde dat foto's van Clinton met Epstein actief worden geschrapt uit de zoekresultaten van Google Images en worden vervangen door afbeeldingen van Trump - de suggestie is dat Trump degene is die Epstein minstens 26 keer invloog met zijn privéjet, terwijl het eigenlijk Clinton was die dit deed.In werkelijkheid was Trump eigenlijk degene die Epstein veroordeelde, die destijds het seksuele roofdier uit zijn Mar-a-Lago resort verbood "omdat Epstein een minderjarig meisje seksueel misbruikte in de club," onthullen officiële gerechtelijke documenten. Maar in plaats van op te komen voor deze slachtoffers van seksuele aanvallen, probeert Google de echte daders te dekken, waaronder Clinton en een groot aantal andere linkse Democraten.

Lees meer »

Drag Queen leest kinderen voor: "Welke kleur heeft je ondergoed?"

Een 'Drag Queen Story Hour'-evenement in een bibliotheek in Dallas, Texas, heeft afgelopen zaterdag twee drag queens te gast gehad, waarvan één het verhaal leest "Welke Kleur Heeft Je Onderbroek?" voor kleine kinderen.Meer dan 50 ouders brachten hun kinderen naar het verhaal-uur gehouden in de Grauwyler Park Branch Library en gehost door drag queens "Cassie Nova" (aka James Gary Love) en "Jenna Skyy" (ook bekend als Joel S. Hoselton). "Mijn kleine neef kleedde me," vertelde Cassie, met roze en oranje haar, aan de kinderen, meldde Dallas Voice. "Dus ik draag VEEL!" Cassie zou ook "My Cat Jack" te hebben voorgelezen aan de kinderen en hen te hebben aangemoedigd te gapen, uit te rekken en te krabben, net als katten.  Een video van het evenement kan worden bekeken op de website van pro-family organisatie Mass Resistance, die protesteerde tegen het verhaal uur.

Lees meer »

Joodse hoogleraar: Hebreeuws moet ‘Gender Inclusive’ zijn

Universiteit van Colorado Boulder Hoogleraar Joodse Studies Eyal Rivlin is een campagne gestart, die deze week werd benadrukt door Campus Reform, om het Hebreeuws meer "genderinclusief" te maken. Hoe precies bereikt Rivlin dit doel? Rivlin hielp bij het oprichten van het Nonbinary Hebreeuws Project, dat een "nonbinary" geslachtscategorie in de Hebreeuwse taal wil creëren."Het Nonbinary Hebrew Project creëert in wezen een derde geslachtscategorie door het achtervoegsel‘ -eh ’toe te voegen aan de meeste woorden," aldus een rapport van de website van de University of Colorado Boulder. "De nieuwe constructie kan worden gebruikt voor niet-binaire individuen en groepen van gemengd geslacht, waarnaar eerder werd verwezen met het mannelijke meervoud."

Lees meer »