Je kind van 3 maanden is misschien racistisch en het ministerie van Onderwijs is hier om te helpen

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 21:19

Het slechte nieuws is dat je drie maanden jonge kostbare bundel van vreugde misschien wel een racist is. Aan de positieve kant biedt het ministerie van Onderwijs van Arizona een "eigen vermogen" -toolkit om u te helpen hun racisme aan te pakken.

Journalist Christopher F. Rufo ontmaskerde de ideologische 'gelijkheid'-toolkit binnen het diversiteitsprogramma van de afdeling die beweert dat baby's al op drie maanden oud tekenen van racisme kunnen ontwikkelen en dat er met hen over ras moet worden gepraat nog voordat ze kunnen praten.

"Stilte over ras versterkt racisme door kinderen hun eigen conclusies te laten trekken op basis van wat ze zien", stelt het programma, met een afbeelding met de titel: "Ze zijn niet te jong om over ras te praten!"

"Het ministerie van Onderwijs beveelt een lezing aan waarin wordt beweerd dat baby's niet 'kleurenblind' zijn en dat ouders vanaf de geboorte 'antiracistische houdingen en acties' moeten bijbrengen, zodat hun kinderen geen 'vooringenomenheid van de wereld om hen heen' absorberen', zei hij.

HuffPost schrijft: “Blanke ouders kunnen en moeten al vroeg beginnen met het aanpakken van kwesties als ras en racisme, zelfs voordat hun kinderen kunnen praten. Studies hebben aangetoond dat baby's vanaf 3 maanden raciale verschillen kunnen herkennen. Het onderwerp vermijden, in plaats van het actief tegen te gaan met antiracistische houdingen en acties, opent gewoon de deur voor kinderen om vooringenomenheid van de wereld om hen heen te absorberen.”

Rufo deed terecht een beroep op de gouverneur van Arizona, Doug Ducey, een Republikein, om het programma te onderzoeken.

BRON