Experts bieden hulpmiddelen om woke kinderen op te voeden: ‘Antiracistische baby’, Drag Queens

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 11:38

Een artikel in de Washington Post "Over ouderschap" bevatte deze week "experts" die ouders adviseerden dat het nooit te vroeg is om wakker geworden kinderen groot te brengen.

Natalie Jesionka van de Post deelde enkele van de middelen die beschikbaar zijn om ouders te helpen kinderen op te voeden die passen in de wokecultuur:

Je kunt je inschrijven voor een muziekles die begrip ontwikkelt voor gender en persoonlijkheid. Een drag queen-story hour zal binnenkort een televisieshow worden. En er zijn steeds meer kinderboeken die intersectionaliteit en een bredere representatie bespreken, plus flashcards en korte video's die ouders en peuters leren over antiracisme-ideeën.

Van het Canadese drag queen-duo Fay en Fluffy komen de boeken Not Quite Narwhal, The Family Book en All are Welcome.

De drag-artiesten, Kaleb Robertson en JP Kane, vertelden de Post dat ze gratis Drag Queen Story Hours bieden om de blootstelling van kinderen aan drag te vergroten en het concept van genderidentiteit te promoten.

"We willen dat kinderen de tools en kennis hebben om alle leden van hun gemeenschap te accepteren en hun verschillen te vieren", aldus Robertson. "Dus als ze iemand met een baard een jurk zien dragen, komen ze uit een plaats van acceptatie en begrip."

Twee hoogleraren in de psychologie van het Skidmore College vertelden de Post dat zelfs zeer jonge kinderen de vaardigheden kunnen leren die nodig zijn om 'met ras om te gaan'.

Leigh Wilton en Jessica Sullivan, die ras en sociale interactie bestuderen, legden uit dat kinderen vanaf drie maanden al impliciete vooringenomenheid ontwikkelen, en dat ze op vierjarige leeftijd al de vaardigheden hebben om stereotypen te categoriseren en te ontwikkelen.

Sullivan zei dat zelfs kleuters het concept van ras kunnen begrijpen.

"Ouders melden vaak dat ze onderwerpen, zoals de dood, met kinderen bespreken als het ter sprake komt", legt de ontwikkelingspsycholoog uit. "Misschien is het dan de kunst om opzettelijk op te merken wanneer en hoe ras in het dagelijks leven aan de orde komt, en die momenten te gebruiken als gelegenheid voor discussie."

Wilton adviseerde hoe ouders zelfs hun zeer jonge kinderen kunnen trainen in concepten van sociale rechtvaardigheid.

"Als je aan lezen denkt, zeg je niet dat een kind van twee jaar niet kan lezen, dus laten we ze niet voorlezen of ze leren letters te herkennen," zei ze. “We beginnen al vroeg met het bouwen van die basisconcepten. Volwassenen kunnen zelfs de jongste kinderen helpen de sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen die hen in staat zullen stellen hun hele leven met ras bezig te zijn. "

De twee psychologen moedigden ouders ook aan om ervoor te zorgen dat kinderen worden blootgesteld aan personen met verschillende achtergronden om de ontwikkeling van vooringenomenheid te verminderen.

Jesionka benadrukte ook een boekwinkel in Philadelphia die 'zwarte vrouwelijke auteurs, vrouwenactivisme en vrouwelijke kunstenaars' promoot.

Jeannine Cook, eigenaar van Harriett's Bookshop, biedt woke kinderboeken aan, waaronder Antiracist Baby en Woke Baby.

Dena Simmons, auteur van het verwachte boek White Rules for Black People, adviseerde ouders om na te denken over hun eigen dagelijkse handelingen terwijl ze proberen hun kinderen over onrecht te leren.

"Wat is er veranderd sinds je [sic] opnieuw hebt geprogrammeerd of iets hebt getweet over antiracisme?" daagde ze uit. "Hoe heb je je manier van leven veranderd, hoe heb je je opvoeding veranderd?"

Zoals Breitbart News meldde, gaf Simmons, een Yale-activistische leraar, afgelopen juni in een video aan dat de sociale en emotionele lerende (SEL) openbare scholen nu niets meer zijn dan 'blanke suprematie met een knuffel'.

"Onze scholen zijn doordrenkt van blanke suprematie", verklaarde Simmons in de video. "Ik vertel mensen altijd dat het niet uitmaakt wat je curriculum is, als je het in een systeem stopt zonder enige lens dat abolitionistisch of antiracistisch is, kan het als wapen worden gebruikt."

Volgens Nicole Stamp, een kindertelevisieschrijver in Toronto, is het essentieel om zeer jonge kinderen te leren hoe ze gelijkheid en rechtvaardigheid op een prominente plaats in hun vaardigheden kunnen houden.

"Door kinderen te leren een gelijkwaardige mentaliteit te hebben en naar gerechtigheid te streven, krijgen ze een cruciale vaardigheid die hen door het leven zal helpen", vertelde ze Jesionka van de Post. "Sommige kinderen zien kinderen zoals zij meestal niet weerspiegeld in de media. Positieve vertegenwoordiging valideert ze. "

Stamp, die een pakket met speelgoed, boeken en leerplannen ontwikkelde om kinderen vanaf twee jaar te helpen het concept van vooringenomenheid te deconstrueren, zei: "het verbreden van de lens om niet alleen andere identiteiten op te nemen, maar evenzeer te centreren, leert een nauwkeurige en belangrijke les de wereld ziet er echt uit. "

John Francisco, de oprichter van Mister John’s Music, vertelde de Post in zijn lessen dat hij een gekleurde bal aan peuters laat zien en vraagt: "Is roze een jongen of een meisje? ... Onthoud, kinderen, een kleur is geen jongen of een meisje, een kleur is gewoon een kleur. "

"Onze waarden gaan over inclusiviteit, persoonlijkheid en vriendelijkheid", zei hij.

Brandee Blocker Anderson, een voormalig advocaat en oprichter van de Antiracism Academy, vertelde Jesionka dat ze van plan is om een ​​abonnementsgeld van $ 10 per maand in rekening te brengen voor toegang tot haar antiracismeplatform en curricula voor gezinnen.

"We kunnen kinderen de taal geven die ze nodig hebben om zinvol te reageren op ras," zei ze. "We bevinden ons op een punt in de geschiedenis waar een kritieke massa mensen het snapt."

 


 »