Dit wordt niet het land van blanke mensen

Vertegenwoordiger Ilhan Omar beweerde "Dit wordt niet het land van blanken" tijdens een bijeenkomst in DC gisteren. "Op dit moment doen de bewoner van het Witte Huis en zijn bondgenoten er alles aan om afstand te nemen en het publiek verkeerd te informeren over de monsters die ze hebben gecreëerd die de Joodse gemeenschap en de moslimgemeenschap terroriseren", zei de congreslid. vertelde de menigte en suggereerde dat de recente schietpartijen in de synagoge de schuld waren van Trump, ondanks dat beide schutters expliciet hun verzet tegen Trump uitten. Omar benadrukte verder dat ze een “vluchteling” en een “immigrant” was uit Somalië, dat volgens haar Trump een “shithole country” zou noemen.

Lees meer »

Ik hou niet van blanke mannen, ik wil dat ze een verloren soort zijn

De controversiële columnist Yasmin Alibhai-Brown wordt beschuldigd van het maken van een reeks racistische opmerkingen tegen blanke mensen, zelfs zo ver te zeggen dat ze wil dat ze een "verloren soort" zijn. Volgens Rod Liddle, toen ze in een tv-interview werd gevraagd wat ze van blanke mensen vond, antwoordde ze: "Ik mag ze niet. Ik wil dat ze over honderd jaar een verloren soort zijn.”

Lees meer »

Deense musea zijn 'te wit', beweren kunstenaars

De Deense publieke omroep is beschuldigd van het promoten van een "woke worden door steroïden"-agenda, na het opnemen van kunstenaars die kritiek hadden op de buitensporige "witheid" en het gebrek aan etnische diversiteit in de kunstmusea van het land.

Lees meer »